.
Ann Van den Broeck
maandag 16 oktober 2023

Ann Van den Broeck: “Het blijft zoeken naar een juiste balans”

Soms met ze ‘nee’ durven zeggen

Ann Van den Broeck is een sterke vrouw. Ze ging een goed jaar geleden uit elkaar met Stany Crets en vecht volop tegen borstk*nker. Maar Ann kan gelukkig ook al vertellen dat het goed met haar gaat. Al is het niet altijd even makkelijk.

“Het blijft zoeken naar de juiste balans. Toen we laatst in première gingen met de musical 'You Are My Sunshine' in het Fakkeltheater, moest ik me echt focussen om mijn energie te bewaren. Ik voel wél dat mijn lichaam weer veel aankan in vergelijking met mei toen ik in 'The Calendar Girls' stond. Mijn geheugen heeft ook steeds minder gaten. Het is dag en nacht verschil met toen. Door de vermoeidheid ging het licht soms uit, en dat heb ik nu niet meer”, vertelt ze aan Primo.

Door haar ziekte heeft Ann haar eigen lichaam goed leren kennen en weet ze nu beter wanneer ze een keertje ‘nee’ moet zeggen.

“Ik vertrouw mijn lichaam en mijn geest nu volledig, dat was in mei nog niet zo. Maar ik ben voorzichtig. Ik moet in mijn agenda heel erg rekening houden met m'n recuperatietijd. Ik bouw rustdagen in. kan niet overdag van alles doen en 's avonds nog ergens naartoe gaan. Ik zal bijvoorbeeld wel naar een feestje gaan, maar ik sluit de boel niet meer als laatste.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck