.
Ann Van den Broeck en Stany Crets
vrijdag 27 oktober 2023

Ann Van den Broeck: “Ik heb dat eigenlijk niet nodig”

Er is veel veranderd

Ann Van den Broeck lijkt haar gevecht tegen de vreselijke ziekte te hebben gewonnen. Het ergste is achter de rug en nu volgt ze alleen nog hormonentherapie. Dat betekent dat ze nu nog één pil per dag moet slikken en dat gedurende zeven jaar.

“Die pillen brengen me in een geforceerde menopauze. Normaal gezien geraak je stilletjes aan gewend aan de menopauze, maar nu krijg ik alle symptomen in één keer op mijn bord”, klinkt het in Primo.

De actrice heeft nu wel last van vapeurs en dat vond ze best pittig. Ze heeft er nog een middeltje tegen genomen, maar ook daar is ze uiteindelijk mee gestopt.

“Ik heb gemerkt dat ik dat eigenlijk niet nodig heb. Ik ben in juni met lotgenoten gaan kanovaren in Zweden. En ik heb toen ondervonden dat ik, als ik in een prikkelarme omgeving ben, zo goed als geen vapeurs heb. Ze zijn mijn graadmeter voor stress. Als ik zenuwachtig of gestresseerd ben, heb ik er veel meer last van. Dan slaap ik slechter, omdat ik meermaals per nacht badend in het zweet wakker word.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck