.
Ann Van den Broeck
woensdag 5 april 2023

Ann Van den Broeck waarschuwt iedereen hiervoor 

Echt van levensbelang! 

In de fleur van haar leven werd ze getroffen door borstkanker, waardoor al haar toekomstplannen eventjes on-hold kwamen te staan.

Toch pikt Ann Van den Broeck inmiddels de draad terug op, nu de chemo achter de rug is en het leven er terug wat rooskleuriger uitziet.

Als er één ding is dat ze geleerd heeft uit deze situatie, is het nogmaals het belang van zelfonderzoek. “Ik was me ervan bewust hoe belangrijk dat is, dankzij de kanker van mijn moeder. Ik wil er nu ook zelf mensen op wijzen”, onthult Ann in Humo.

Ze geeft tips aan iedereen om op die manier je leven te redden. “Let op knobbeltjes, op verkleuringen, op dingen zoals een lekkende tepel. Voel ook eens onder je oksel. Als je elke maand een zelfonderzoek doet, leer je je lichaam goed kennen. Dan merk je sneller een verandering op en kun je die in de gaten houden”, aldus Ann.

“Is een knobbeltje na een paar dagen weg, dan was het waarschijnlijk een klier. Twijfel je, ga dan naar je arts. Je gaat beter een keer te veel dan te weinig”, onthult Ann in Humo.

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck