.
Ann Van den Broeck
zaterdag 17 juni 2023

Ann Van den Broeck: “Ze bevatten te veel prikkels”

Ze krijgt positieve reacties

Ann Van den Broeck mag dan op dit moment nog volop aan het revalideren zijn van de chemo die ze heeft gekregen, toch kijkt ze al hoopvol naar de toekomst. Een toekomst waarin heel wat mooie projecten staan gepland.

Zo is er ‘You are My Sunshine’ en ‘De Winterrevue’, maar ook ‘Annie Pannie’, haar kinderboekenproject waar Ann mee bezig is.

“Ik ben heel blij met de fijne reacties op het boek. Ik heb een massa tekeningen gekregen en filmpjes van kleuterklassen die de liedjes zingen. In mei is er ook een kindervoorstelling in het Fakkeltheater. Al is dat nog niet de volwaardige theatervoorstelling die ik in mijn hoofd heb”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het idee voor het boek is ontstaan tijdens de lockdown. Anns petekindje Pepper is toen geboren en doordat ze elkaar niet mochten zien, heeft Ann heel wat verhaaltjes en liedjes voor haar geschreven.

“De liedjes zijn heel eenvoudig om zelf te spelen en ik vind het belangrijk dat het een heel warm en lief project is. De bedoeling is om weer samen verhalen te vertellen en samen muziek te beluisteren of zelf te zingen. Alles is zo druk en jachtig, er zijn te veel prikkels. Ook in kinderboeken.”

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck