.
Tinne Oltmans en Ann Van den Broeck in Mamma Mia!
zondag 9 januari 2022

Ann Van den Broeck: “Ze stonden niet achter mijn keuze”

Maar ze zijn wel erg trots

De ouders van Ann Van den Broeck waren alletwee zelfstandig. Ze hadden een fietsenzaak en werken was het allerbelangrijkste in hun leven. Dat hun dochter graag actrice wou worden, dat was voor de twee moeilijk te aanvaarden. Ze konden zich maar moeilijk achter de keuze van Ann stellen.

“Ze vonden dat acteerwereldje maar een rare wereld. Ze dachten waarschijnlijk ook dat het maar een bevlieging was. Bovendien maakten ze zich wel wat zorgen denk ik. Om aan het conservatorium van Brussel te gaan studeren vonden ze me te jong. Ik ben toen maar auditie gaan doen aan het Hoger Instituut voor Dans. Een school die vooral gericht was op (theater)dans.”

Ann raakte door de auditie en ging daar les volgen. Iets waar haar ouders zich ondertussen bij hadden neergelegd. “Ik heb daar op een jaar tijd enorm veel geleerd. Naar een eindejaarsvoorstelling kwamen mensen uit de acteerwereld kijken, zoals onder andere Leah Thys. Zij zei tegen mijn ouders dat ik daar niet op mijn plaats zat. Dat ik moest gaan acteren. Uiteindelijk deed ik opnieuw auditie aan het conservatorium en dit keer werd ik wel toegelaten”, glundert Ann in Primo.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Ann Van den Broeck

Meer Over:

Ann Van den Broeck