.
Ann Van Elsen
zondag 12 maart 2023

Ann Van Elsen: “Je gaat nog veel vergelijken”

Ze hebben allebei al een huwelijk achter de rug

In elk goed huwelijk is er wel eens een fikse ruzie of een stevige discussie. Dat is bij Ann Van Elsen en haar man Filip niet anders. Dat ze allebei sterke karakters hebben zit daar zeker voor iets tussen.

“Gelukkig zijn de scherpe kantjes er met de tijd wel af. We laten nu dingen makkelijker los en zijn daar rustiger in geworden. Dan bereik je vlugger de harmonie die je nastreeft. Ik focus me meer op wat goed is dan op wat niet goed is”, zegt Ann in Story.

Aan scheiden hebben de twee nog nooit gedacht omdat ze van elkaar weten dat ze met elkaar verder willen. Een goede discussie op tijd en stond maakt hen als koppel alleen maar sterker.

Zowel Ann als Filip hebben beiden al een scheiding achter de rug, iets wat in het begin van hun relatie nog voelbaar was. Maar ondertussen hebben ze dat beiden kunnen loslaten.

“In de eerste periode vergelijk je misschien nog vaak. Maar ondertussen is deze situatie wel het volledig nieuwe normaal. Mijn verhaal met Filip duurt nu ook al langer dan mijn eerste huwelijk.”