.
Anna Drijver
maandag 12 juni 2023

Anna Drijver: “Waar heb ik nu behoefte aan”

Ze stelt zich soms vragen

Voor de serie ‘Knokke Off’ moest Anna Drijver vaak naar Vlaanderen komen, meer bepaald naar Knokke. Anna woont in Amsterdam en is de gezellige drukte gewoon, overwegen om op het platteland te gaan wonen, dat is nog nooit in haar opgekomen.

“Het idee dat er enkel weilanden om je heen zijn, en dat er ’s avonds alleen maar een eend kwak-kwak-kwak in een sloot voorbijkomt? Ik zou er claustrofobisch van worden. Gek genoeg. Dan liever in een steeg met een bakstenen muur als uitzicht”, vertelt ze in Gazet van Antwerpen.

Zo’n tien jaar geleden zag Anna het allemaal niet meer zo goed zitten. Ze heeft toen een tijdje therapie gevolgd om uit dat dipje te komen. Het was alsof ze een bom lanceerde toen ze daar voor uitkwam.

“Gelukkig zijn dat soort zaken inmiddels veel normaler dan toen. Twintigers van nu hoor ik met veel meer openheid over mental health issues praten. De vraag die ik me nu het vaakst stel, is: waar heb ik behoefte aan? En soms is dat knallen, voor een nieuw project. Maar soms is dat ook een hele dag in de tuin werken, en niet een half uur.”

Bio van Anna Drijver

Meer Over:

Anna Drijver