.
Willy Sommers en Anne De Baetzelier
zondag 6 augustus 2023

Anne De Baetzelier in tranen tijdens gesprek… 

“Dan mag het voor mij ook stoppen” 

De presentatrice was ooit dagelijks te zien op het scherm maar houdt er nu meer van zich terug te trekken in haar mooie tuin.

Daar vindt ze rust en geniet ze van het leven. Ondertussen is ze al vele jaren getrouwd met haar man en hebben ze samen drie kinderen. Hij is haar ‘zielemaatje’, zoals zij hem noemt.

“Mocht mijn man eerder sterven dan ik, pfff, dan mag het voor mij ook stoppen. Ik heb mijn vader stilletjes zien wegkwijnen van verdriet na de dood van mijn moeder, en ik vrees dat mij hetzelfde zou overkomen als ik Patrick kwijt ben”, vertelt ze in tranen aan Het Laatste Nieuws.

“Hij is mijn zielemaatje. Zonder hem kan ik niet, vrees ik”, aldus Anne. Ze zijn 32 jaar getrouwd en zijn volgens haar versmolten.

“We hebben moeilijke periodes gekend, we zijn ooit allebei verliefd geweest op een ander, we hebben gezondheidsproblemen gehad, we hebben ons jongste kind bijna verloren na een ongeval, en we zijn overal door gesparteld. Vandaag hebben wij geen woorden meer nodig om elkaar te begrijpen”, onthult de ex-miss aan Het Laatste Nieuws.