.
Willy Sommers, Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro
zondag 4 augustus 2024

Anne De Baetzelier: “Mensen denken dat we samenwonen” 

Ze zijn vaak samen 

Deze zomer leek wel de zomer van de duetten te zijn. Maksim & Hannah Mae, Laura Lynn & Dean, Gers Pardoel & Ian Thomas, enzovoort. Wie al elke zomer een trouw duo vormt is Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Zij presenteren al enkele jaren ‘TOTZ’.

“Willy is mijn tv-maatje. Veel mensen denken zelfs dat wij samenwonen. Maar het klikt ook met co-presentatoren Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Ik ga hen zeker niet bemoederen. Het enige wat ik ooit heb gezegd, is: 'Wees gewoon jezelf.' Echt, ik kijk vol trots naar hen”, klinkt het in Story.

Als het van Anne afhangt dan blijft ze nog heel lang de presentatrice van het programma. Al is het natuurlijk nog de vraag hoe lang het programma blijft doorgaan.

“Destijds werd het programma afgevoerd omdat het een heel dure productie was. Dat is het nog steeds, maar we kunnen rekenen op de steun van sponsors en partners. Zolang die aan boord blijven, zie ik nog vele mooie jaren. En voor mezelf zal ik wel aanvoelen wanneer het tijd is om te stoppen. Het moet leuk blijven. Ik ben echt niet van plan om met een rollator op het podium te verschijnen.”