.
Anne Somers
donderdag 10 maart 2022

Anne Somers emotioneel: “het was moeilijk om haar te zien vertrekken”

Kleine kinderen worden groot

In 'Familie' heeft Veronique Van den Bossche 1 zoon Cédric. De voormalige actrice die Veronique Van den Bossche speelde, Anne Somers heeft 2 kinderen. Kinderen die volop hun weg aan het zoeken zijn in het leven en die nu aan de universiteit zitten om te studeren. Een grote stap voor de Mathilde en Andreas, een moeilijke stap voor mama Anne.

“Mathilde doet biomedische wetenschappen en zit voor een Erasmus-stage in Finland. Het was even moeilijk om haar te zien vertrekken, maar ik heb niet het gevoel dat ze ver weg is. We facetimen elke dag. Ik vind m’n dochter gewoon tof. Tijdens de vakantie zijn we haar gaan bezoeken in Finland. Toen Andreas, onze zoon in Beijing zat zijn we hem ook gaan bezoeken”, zegt een trots mama Anne Sommers.

Hun mama opvolgen in het acteren, dat is niet voor Andreas en Mathilde weggelegd. “Die zien ook wel dat het een onzeker beroep is. Er zijn weinig mensen die alleen leven van het acteren. Met De Acteursgilde hebben we daar onderzoek na gedaan en slechts 9% weet te overleven. In coronatijd zullen er dus velen gevloekt hebben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Anne Somers

Meer Over:

Anne Somers