.
Annelien Coorevits
dinsdag 1 oktober 2024

Annelien Coorevits: “Je speelt niet tegen elkaar”

Het ging er hard aan toe

Hun deelname aan ‘Celebrity Klopjacht’ is er eentje om niet snel meer te vergeten. Ze waren goed voorbereid en werden gezien als grote kanshebbers voor de overwinning. Maar zelf zagen ze Jeff en Pieterjan van Supercontent als grote winnaars.

Maar ook van Olga Leyers en Erik Van Looy hadden ze grote verwachtingen. Olga is namelijk heel erg competitief. Olga verstopte al meteen de boekjes van de zussen bij de start van het programma.

“Dat bedoel ik met heel competitief. Je speelt niet tegen elkaar, hè. Integendeel, hoe meer duo's nog in het spel zitten, hoe meer het speurdersteam zijn aandacht moet verdelen”, zegt Annelien in Humo.

Om uit handen te blijven van de speurders hebben Annelien en Stephanie alles uit de kast moeten halen. En daarvoor hebben ze heel wat stunts moeten uithalen.

“We hebben een dag op een boot doorgebracht. Terwijl we in West-Vlaanderen een rivier afvoeren, ging een contact van ons geld afhalen in het Gentse, om de speurders op een dwaalspoor te brengen. Daarna reed dat contact ons tegemoet, waarop hij het geld, in een Tupperware-doos, uit zijn autoraampje naar onze boot smeet.”