.
Annemie Struyf
dinsdag 10 januari 2023

Annemie Struyf: “Dat ga ik niet opnieuw doen”

Ze wil geen opvang-oma zijn

Een moeder zijn is ongetwijfeld het mooiste geschenk wat je als vrouw kan krijgen. Maar een oma zijn voor je kleinkinderen is dat zeker ook. Dat kan Annemie Struyf ongetwijfeld bevestigen. Zij is anderhalf jaar oma van Oscar en Jutta.

Toen haar dochter vertelde dat ze zwanger was, wist Annemie met haar blijdschap geen blijf. Hoewel ze nog niet meteen oma wou worden, was ze toch ontzettend blij met de komst van een nieuw gezinslid binnen de familie.

Meteen dacht Annemie eraan om minder te gaan werken zodat ze altijd voor haar kleinkinderen klaar kon staan. Maar dat werd ook meteen een idee dat ze heel snel liet varen.

Annemie doet haar job veel te graag en de combinatie van tv-presentatrice en kinderoppas zou al snel te zwaar worden voor haar.

“Ik wil geen opvang-oma zijn, bij wie ze op een vaste dag terechtkunnen. Als ik na mijn werkdag thuiskom, ben ik moe. Mijn weekends en mijn avonden heb ik nodig om te recupereren. Ik heb vijf kinderen grootgebracht met hart en ziel, maar ik ga niet opnieuw in een regelmatige zorgfunctie stappen”, klinkt het in ‘Grootouders’ en in Dag Allemaal.

Bio van Annemie Struyf

Meer Over:

Annemie Struyf