.
Annemie Struyf
zaterdag 28 januari 2023

Annemie Struyf: “Dat heeft lang geduurd bij mij”

Ze is lang op zoek geweest

Annemie Struyf heeft dankzij één al heel wat mooie kansen gekregen. Zo mocht ze voor verschillende programma’s vele mooie reizen en programma’s maken. En Annemie moet toegeven dat ze nog maar weinig dromen heeft die haar nog gelukkiger kunnen maken.

“Ik heb een zeer fijne relatie, vijf gelukkige kinderen, twee gezonde kleinkinderen en een job die ik graag doe. Ik leef momenteel in mijn droom en geniet daar moet volle teugen van, want alles gaat voorbij. Er zijn veel dingen in het leven waar je geen vat op hebt, zoals een goede gezondheid”, zegt ze in Story.

Annemie koestert de momenten waarop het goed gaat en ze is door ouder te worden ook een pak rustiger geworden.

“Op mijn leeftijd zit je sowieso niet meer in die ratrace van vroeger om al je kinderen op tijd op school te krijgen. Ik heb ook geleerd om altijd op tijd te vertrekken zodat ik geen stress meer hoef te hebben. Het zijn die kleine dingen die het leven aangenamer maken.”

Toen ze 38 was had Annemie het grootste kantelpunt in haar leven. Toen belandde ze in de journalistiek. “Het heeft lang geduurd voor ik een job vond waarin ik me echt thuis voelde. Ik zeg vaak tegen jongeren die op professioneel vlak hun weg zoeken: denk niet dat je op je 22ste de job van je leven vindt. Onderweg ontdek je nieuwe talenten.”

Bio van Annemie Struyf

Meer Over:

Annemie Struyf