.
Annemie Struyf
zaterdag 21 januari 2023

Annemie Struyf: “Ik heb dat verlangen niet”

Ze blijft in België wonen

Op één kunnen we kijken naar ‘Het Hoge Noorden’. In de reeks trekt Annemie Struyf naar Noorwegen om er Vlaamse gezinnen op te zoeken. Na twee seizoenen keerde ze keer op keer huiswaarts met enkele mooie vriendschappen en levenslessen.

In het tweede seizoen gaat Annemie nog eens op bezoek bij zangeres Soetkin, die in 2008 voor ons land naar het Eurovisiesongfestival trok. Zij laat zien dat ze zwanger is van haar tweede kindje.

“Enerzijds betekent dat groot geluk. Het verzacht de pijn dat ze haar eerste kind Adah vaak moet missen omdat ze is toegewezen aan de vader. Anderzijds wordt haar puzzel nog ingewikkelder met een nieuwe relatie, een baby en haar internationale muzikale ambities”, zegt Annemie in Story.

Annemie heeft altijd graag door Noorwegen gereisd en vindt het één van de mooiste landen ter wereld. Het is voor haar een plek waar alle stress van zich afvalt. Terugkeren naar de bewoonde wereld is dus altijd een momentje van eventjes weer wennen aan alles.

“Maar ik heb geen verlangen om te verhuizen. Ik werk graag in het buitenland, maar ik ben altijd heel blij om terug naar huis te gaan. Zonder kinderen zou ik met mijn vriend misschien op andere plekken kunnen wonen, maar mijn kinderen zijn mijn thuis en die wil ik dicht bij mij hebben.”

Bio van Annemie Struyf