.
Annie Geeraerts
donderdag 1 augustus 2024

Annie Geeraerts: “Ik herinner me dat allemaal niet meer”

Het was een fijn weerzien

Het zit Annie Geeraerts niet mee. Eerder dit jaar is de actrice op haar heup gevallen en haar dochter vond het niet langer verantwoord dat haar moeder thuis bleef wonen. Zij en haar vriend Paul wonen nu in een serviceflat.

Gelukkig heeft Annie ook heel wat leuke momenten gehad tijdens de eerste helft van het jaar. Zo speelden zij en de hele cast van ‘Familie’ een belangrijke rol tijdens de seizoensfinale van de reeks.

Dat werd vooral een aangenaam weerzien met ex-collega’s als Jacky Lafon, Chris Van Tongelen, Michael Vroemans en Cathérine Kools.

“We hebben ook over vroeger gepraat, al was het vooral Jef De Smedt die aan de lopende band herinneringen ophaalde. Hij begon dan: 'Weet je nog, daar en dit en dat?' Maar dat herinner ik mij allemaal niet meer, hoor”, lacht ze in Dag Allemaal.

Annie en Jef zijn de enige die er al sinds het begin van de reeks bij zijn en dat vindt Annie toch een unicum. “Toen ik met 'Familie' begon, kreeg ik een contract van drie maanden. Daar was ik toen al heel blij mee, want gewoonlijk kreeg je bij tv een overeenkomst voor zes weken. En kijk, we zijn intussen 33 jaar verder. Dat had niemand zien aankomen, denk ik.”