.
Apollonia Sterckx in Thuis
zondag 26 februari 2023

Apollonia Sterckx: “Natuurlijk bekvechten wij ook wel eens”

Ze is haar beste vriendin

Wie ‘Thuis’-actrice Apollonia Sterckx tegenkomt op een première of belangrijk evenement zal zien dat zij er altijd piekfijn uitziet. Zij is heel erg met mode en make-up bezig en wil er altijd goed uitzien.

Vaak krijgt ze ook heel wat tips van haar moeder. Zij bepalen heel vaak in samenspraak de outfit van Apollonia en matchen geregeld hun outfits.

“In eerste instantie blijft mijn mama vooral mijn mama. Maar we delen alles samen. De leuke en minder toffe dingen. Het is wellicht herkenbaar voor andere moeders en dochters: ook mama en ik bekvechten weleens. Over wiens beurt het is om de vaatwasser uit te laden of zo. Maar mama staat altijd voor mij klaar”, zegt Apollonia in Tv Familie.

Ondertussen draait Apollonia al dertien jaar mee in ‘Thuis’ en is ze één van de anciens geworden. Ze voelt zich er nog altijd heel erg op haar gemak en het voelt een beetje als haar tweede thuis.

“Maar ik ga ook nog gewoon naar school. Wat ik daarna ga doen, weet ik nog niet. Een acteeropleiding kan zeker. Maar voorlopig hou ik nog alle opties open.”

Bio van Apollonia Sterckx