.
Apollonia Sterckx
vrijdag 24 februari 2023

Apollonia Sterckx: “Ze zoekt zich soms suf naar één van haar outfits”

Ze vindt veel inspiratie bij haar mama

Zo’n dertien jaar geleden was Apollonia Sterckx voor de allereerste keer te zien in ‘Thuis’ als Britney. Ondertussen is Apollonia zestien jaar en opgegroeid van kind naar een knappe jongvolwassen dame die erg geïnteresseerd is in mode.

“Ik ben daarin erg geïnteresseerd. Ik heb dat van mijn mama. Het is fijn om die passie met haar te delen”, begint Sterckx in Tv Familie.

Keer op keer wanneer de actrice op de rode loper verschijnt van onder andere de MIA’s weet ze te shinen en veel positieve reacties uit te lokken van mensen.

“Vorig jaar droeg ik op de rode loper bij de MIA’s een jumpsuit vol Swarovski-kristallen. Die was nog van mijn oma. En deze keer had ik voor de MIA’s mijn outfit uit mama’s kleerkast gepikt: een laklegging met een doorzichtige body, bedekt met schittersteentjes.”

Apollonia heeft geluk met zo’n mama die ook nog eens een gigantische kleerkast heeft. “En kleding die al gedragen is door mijn moeder of oma, dat vind ik echt super. Mama verzamelt vintage designerkleding. Soms zoekt ze zich suf naar één van haar outfits en die hangt dan in mijn kleerkast”, lacht de jonge actrice.

Bio van Apollonia Sterckx

Meer Over:

Apollonia Sterckx