.
Arnout Hauben
zaterdag 1 juni 2024

Arnout Hauben: “Ik probeer er vrede mee te nemen” 

Hij is er gelukkig van gespaard gebleven 

Hoewel Arnout Hauben altijd blij en goedgezind lijkt, zijn er ook wel eens momenten waarop hij het moeilijk heeft. Hij heeft ook al wel wat troubles gehad in zijn leven, al valt het al bij al wel mee.

“Mensen uit mijn omgeving werden ziek of vielen weg. Al bij al ben ik daar nog redelijk van gespaard. Het leven heeft me nog niet heel hard aangepakt, maar als het gebeurt, ga ik daar rustig mee om. Als er problemen zijn, probeer ik die op te lossen of er vrede mee te nemen. Ik ben niet de man die alles laat sluimeren. Als er al eens wrijvingen zijn tijdens de opnames van mijn programma's praten we die direct uit met een pintje of bij een spelletje kaart”, zegt Arnout in Primo.

Hauben heeft natuurlijk ook zijn programma ‘Dwars door de Lage Landen’ om zich op te focussen en dat brengt natuurlijk ook wel wat afleiding.

“Toen ik afstudeerde ben ik samen met een vriendin naar Compostela getrokken. Sindsdien ben ik vaak en veel blijven wandelen. Later kwamen daar ook camera's bij. Het landschap doorkruisen is een boeiende manier om de wereld te exploreren. Ik ga graag traag door het landschap. Dan gebruik ik al mijn zintuigen ten volle en zo wordt alles intenser. Ik zoek vaak het sensationele in het gewone. Ook in de gesprekken met toevallige passanten.”

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben