.
Arnout Hauben
dinsdag 22 oktober 2024 07:20

Arnout Hauben in rouw: “Ze had kanker”

Het kan snel gaan…

Wie maandagavond naar ‘Dwars Door De Lage Landen’ keek, was wellicht ook gecharmeerd door de verhalen van Silvia, een vrouw die een toch wel bijzondere wijngaard had. Helaas had Arnout Hauben maandagavond minder goed nieuws: Silvia is niet meer.

Op zijn sociale media blikt Hauben terug op zijn ontmoeting met de toch wel bijzondere vrouw. “De ontmoeting met Silvia zal ik nooit vergeten. Zeven meter onder de zeespiegel leefde ze haar droom: ze plantte maar liefst 1.600 druivenstokken en oogstte haar eigen wijn. Silvia was een vrouw vol kracht en passie, maar verloor op 52-jarige leeftijd de strijd tegen kanker. Toch leeft ze verder, in haar wijngaard, en in de harten van degenen die ze heeft geraakt.”


“Vorige week reisde Silvia op een bijzondere manier met ons mee naar Amsterdam. We hadden een fles wijn van haar gekregen, om te openen op een speciaal moment. En dat moment kwam. Op de avond van de uitreiking van de Televisierring, in het holst van de nacht, hieven we het laatste glas. Dat glas was van én voor Silvia”, besluit Arnout Hauben.

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben