.
Ashley de Graaf
donderdag 28 maart 2024

Ashley haalt 20.000 euro uit jackpot Big Brother om eigen hachje te redden

Bijna alle bewoners spuwen haar uit.

De Nederlandse Ashley de Graaf uit Schagen heeft toegeslagen: donderdagochtend besloot zij haar nominatie af te kopen. Die kans gaf Big Brother aan de vier genomineerde van deze week: Ashley, Randy, Jimmy en Karen. Big Brother had nog maar net 3-2-1 gezegd of Ashley klopte maar liefst zes keer op de knop. Haar medekandidaten stonden perplex, want meteen ging er 20.000 euro uit de jackpot en Ashley ontsnapte ook aan haar nominatie.

De andere bewoners zagen in de woonkamer die 20.000 euro uit de jackpot gaan en dachten dat Ashley de 20.000 euro had genomen en naar huis was, maar ramp o ramp, ze mag gewoon in het spel blijven en gaat naar de halve finaleweek. Er gaat dus 20.000 euro uit de jackpot omdat Ashley zeker wou zijn van een extra week in het huis en dat vinden de bewoners belachelijk.

Het huis werd donderdag net niet tot oorlogsgebied uitgeroepen. Ashley kreeg bakken kritiek over zich heen van de andere bewoners en werd in eerste instantie nog gesteund door Glenn en Tom, maar die steun lijkt meer en meer te verdwijnen, zeker na een uitspraak van donderdagnamiddag.

De bewoners kregen toen opnieuw de kans om aankopen te gaan doen in de Big Brother Shop. Normaal gezien zouden ze daarvoor nummertjes trekken, maar de andere bewoners besloten om Ashley te negeren. Zij mocht geen eten gaan kopen en Ashley uitte haar ongenoegen tegen Glenn.
Even werd eraan gedacht om zelfs geen eten meer voor Ashley te maken, maar dat plan is ondertussen overboord gegooid.

Zaterdag zal Randy, Jimmy of Karen het Big Brotherhuis moeten verlaten. In de polls bengelt Randy achteraan de stemming, mogelijk is hij de volgende die naar zijn familie gaat, maar het is nog geen zaterdag. Er kan nog vanalles en nog wat gebeuren.

Bio van Ashley de Graaf

Meer Over:

Ashley de Graaf