.
News Image

Astrid Stockman: “Dat doe ik niet meer”

Ze probeert te veranderen

Of Astrid Stockman de Allerslimste mens ter wereld wordt, dat valt nog even af te wachten. Het is wel dankzij het programma dat een groter deel van de Vlaamse bevolking Astrid leerde kennen door haar eerste deelname aan het programma.

Vast staat wel dat Astrid haar tegenstanderd geen plezier zal gunnen en de overwinning niet uit handen zal geven. Nochtans was Astrid vroeger een echte pleaser.

“Ik deed er alles aan om de ander te laten schitteren en vergat intussen uit te spreken wie ik zelf was. Ik heb moeten leren dat ik me tegenover mezelf moet verantwoorden en niet tegenover anderen. Met vallen en opstaan is dat aan het lukken”, zegt Astrid in Humo.

Astrid slaagt er elke dag meer en meer in om haar grenzen aan te duiden en heeft het aanvaard dat het niet mogelijk is om aan alle verwachtingen van anderen te voldoen.

“En wanneer het toch nog gebeurt dat iemand nadrukkelijk over mijn grenzen wil stappen, voelt dat heel invasief. Mensen mogen echt niet bepalen wie de ander is, of zou moeten zijn.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman