.
News Image

Astrid Stockman: De verwachtingen mogen niet te hoog gespannen zijn”

Ze deed het lang niet slecht

De spannende strijd voor de titel van de allerslimste mens ter wereld is van start gegaan. De winnaar kennen we pas binnen enkele weken, en dat wordt misschien wel Astrid Stockman.

Het is mijn terugkeer naar het programma dat toch een nieuwe fase in mijn leven heeft ingeluid. Het kan goed zijn dat ik er een beetje nostalgisch van word: terug naar waar het allemaal begon”, klinkt het bij Astrid in Humo.

De sopraan kreeg via het programma heel veel nieuwe kansen aangeboden, waar ze nog altijd erg dankbaar voor is. En nog steeds volgen die mooie kansen elkaar op. Zo is ze nu ook het gezicht van moderne opera in Vlaanderen geworden.

“Terwijl zoveel collega’s het evengoed hadden verdiend dat gezicht te zijn. Maar bon: als mensen aansluiting vinden bij het genre, dan kan ik alleen maar blij zijn.”

De verwachtingen voor de deelname van Astrid zijn hoog gespannen, zeker nu iedereen haar al wat beter kent. “Ik weet nu wie er allemaal naast me zal zitten, dus die verwachtingen mogen niet te hoog gespannen zijn. Dat ik de vorige keer redelijk ver ben geraakt, ligt niet zozeer aan mijn eigen genialiteit, maar aan mijn medekandidaten die al eens een steek lieten vallen.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman