.
News Image

Astrid Stockman: “Ik heb me toen naar mijn auto moeten slepen”

Het zit niet altijd mee

Astrid Stockman was één van de revelaties van de voorbije tien jaar uit ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Nog maar weinig mensen hadden al van de sopraan gehoord en sinds haar deelname is ze populairder dan ooit.

Op televisie zien we natuurlijk alleen maar de mooiste kant van de BV in kwestie en we zouden al eens durven vergeten dat ook BV’s eens een mindere dag kunnen hebben. Dat is bij Astrid niet anders.

Als zangeres moet Astrid zich vaak blootgeven op een podium, iets wat allemaal vrij gemakkelijk gaat. “Dat is voor mij de meest natuurlijke staat: optreden voor een publiek. Als ik in een moeilijke periode zit: zet mij aan een piano voor een publiek en dat slechte gevoel is meteen weg”, zegt Astrid in Het Belang Van Limburg.

Zelfs wanneer Stockman de grootste tegenslag te verwerken krijgt, vindt ze troost en kracht in het zingen en spelen.

“Het is me onlangs overkomen dat iemand in mijn naaste omgeving overleed. Ik dacht ‘Jezus, moet ik nu echt gaan optreden vanavond?’ Ik heb me naar m’n auto gesleept, maar eens ik dat podium stond, voelde ik me tiptop. Voor mij kan niets tippen aan de wisselwerking met een publiek.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman