.
Astrid Stockman
donderdag 2 februari 2023

Astrid Stockman: “Ik neem graag wat risico’s”

Ze kreeg een hele mooie kans

Een job in de cultuursector is niet de job met de meeste werkzekerheid. Toch zouden heel wat artiesten, kunstenaars, etc niks anders willen doen dan zo’n job. Net zoals Astrid Stockman. Zij droomt wel van wat financiële stabiliteit, maar zou haar job nooit willen opgeven.

“Ik heb ook een zekere rusteloosheid in me. Ik treed graag buiten mijn comfortzone. De tijd van de vaste contracten bij een vast gezelschap is volledig voorbij, maar ik weet sowieso niet of dat iets voor mij zou zijn. Ik neem graag wat risico’s. Een raar voorstel krijgen, iets wat ik nooit zou verwachten en mijn kans wagen. Ik hou er niet van als andere mensen voor mij bepalen wat ik wel of niet hoor te doen”, zegt Astrid in Primo.

En dus ging Astrid in 2022-2023 meespelen in ‘Charlie and the Chocolate Factory’. De musical speelde een aantal maanden en daarin was Astrid te zien als Mevrouw TeeVee.

“Ik zag mezelf zoiets nooit doen, maar het is heel fijn. Stany Crets belde mij en ik vond het meteen interessant. Mevrouw TeeVee is een leuk personage. Ik wou het zeker een kans geven en ben benieuwd wat de toekomst op dat vlak nog zal brengen. Ik ben heel fier dat ik in deze productie sta tussen zoveel getalenteerde mensen.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman