.
News Image

Astrid Stockman: “Ik was daar echt van geschrokken”

Dat vond ze niet altijd zo leuk

Wanneer je als minder bekend persoon mag deelnemen aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, dan kan je meteen rekenen op heel wat media-aandacht. Dat ondervond ook Astrid Stockman na haar deelname. En da was niet altijd zo leuk.

“Voor mijn deelname aan het programma wist ik niet wat ‘media-aandacht’ was. Het was echt heftig: ik werd bedolven onder berichten, leuke en minder leuke. Ik ben daar echt van geschrokken. Maar het heeft ook deuren geopend”, vertelt ze in Het Belang Van Limburg.

Zo werd Astrid aangesproken door Karl Vannieuwkerke voor ‘Vive la vie’ en ‘Vive le vélo’, maar belandden er jammer genoeg ook plannen in de vuilbak door corona.

Maar ondertussen treedt Stockman weer op en is ze te boeken in verschillende formules. “Ik doe vaak soloconcerten aan de piano, een beetje zoals in ‘Vive le Vélo’. Daarnaast is er ook Stockman & Vos, een project dat ik doe met collega-soptraan Liesbeth Devos.”

En met dat laatste willen ze ook één bepaalde doelgroep aanspreken. “We gaan daarmee niet alleen langs de culturele centra, maar ook langs woonzorgcentra. Die voorstellingen zijn dan gemaakt op maat van senioren die niet meer mobiel genoeg zijn om naar een voorstelling te gaan.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman