.
Astrid Stockman
zaterdag 15 oktober 2022

Astrid Stockman: “Ik zou mezelf zo schuldig voelen”

Ze vindt het soms erg vermoeiend

We moeten toegeven, iedereen vindt het fijn om een complimentje te krijgen over zijn uiterlijk. Dat is bij sopraan Astrid Stockman niet anders.

“Uiteraard vind ik het fijn als mensen me zeggen dat ik er goed uitzie. Maar ik hoed me ervoor om verstrikt te raken in dat soort ijdelheid. Sinds ik op het scherm kom, ben ik omringd door mooie mensen. Zo is het nu eenmaal: iedereen in dat wereldje ziet er zo goed uit”, reageert ze in Humo.

Gelukkig ziet Astrid ook veranderingen in dat ideaalbeeld. Maar ze moet toegeven dat ze zich nog heel vaak laat meeslepen en dan kan ze soms negatief zijn over haar spiegelbeeld.

“Maar ik slaag er telkens ook wel in om dat weer om te keren. Ik zou mezelf schuldig voelen als ik zou blijven kleven aan dat soort klein ongenoegen over mijn uiterlijk.”

Astrid probeert in ieder geval ongevoelig te zijn voor schoonheidsidealen. “Niet alleen heb ik principiële problemen met standaarden die door anderen worden opgelegd, ik vind de grilligheid van die idealen ook gewoon heel erg vermoeiend.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman