.
News Image

Astrid Stockman krijgt vreemd verzoek: “Bedankt voor je interesse”

Ze gaf een gevat antwoord

Als BV moet je tegenwoordig al wat kunnen verdragen. Vooral de vrouwelijke bekende medemens lijkt niet te ontsnappen aan de vieze berichtjes en vreemde voorstellen die ze bijna wekelijks mogen ontvangen.

Zo ontving Astrid Stockman onlangs een verzoekje voor een gedragen string van zichzelf. Eentje die ze niet meteen had zien aankomen.

“Jij bent echt superknap en sexy. Misschien een zotte vraag, maar je weet maar nooit. Zou ik een gedragen string van jou kunnen kopen? Kan dit tussen ons blijven, please? Ik hoop dat je niet boos gaat zijn. anders sorry. Ik hoor het wel. Bedankt alvast”, citeert Tv Familie het vreemde berichtje aan het adres van Stockman.

Astrid las het bericht vol ongeloof, maar reageerde erg gevat op de wel heel bijzondere vraag van de fan. Haar volgers hebben eens goed kunnen lachen door het antwoord van Astrid.

“Bedankt voor je interesse. De vaste prijs voor een gedragen string is 150.000 euro. Exclusief 21% BTW en de verzendingskosten. Laat maar weten!”. Of de fan ook ingegaan is op het aanbod, of toch maar niet, dat is niet geweten.

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman