.
Filip D'haeze en Swoop
donderdag 26 oktober 2023

Aurélie, vriendin van Filip D’haeze: “Ik kan nu een normaal gesprek met haar voeren”

Het ging er stormachtig aan toe

Toen Filip D’haeze en Nathalie Taling uit elkaar gingen omdat Filip verliefd was geworden op Aurélie Van Wettere zijn er lange tijd stevige spanningen geweest tussen beide dames. Die storm is ondertussen gaan liggen Al heeft Nathalie de situatie nog niet helemaal aanvaard.

“We zijn deze zomer voor het eerst op reis geweest naar Marbella met Filips dochters erbij. Ik had de meisjes al vaak gezien op optredens en groette hen telkens hartelijk, maar ze hebben me een hele tijd genegeerd. De maanden voor ons vertrek begon het beter te gaan, maar het bleef spannend om samen op het vliegtuig te stappen”, zegt Aurélie in Dag Allemaal.

Uiteindelijk hebben Aurélie en Filips oudste dochter Kythana een goed gesprek gehad. Het was de aanzet naar een mooiere en leukere periode in de relatie van de twee verliefden.

“Ik was zo opgelucht toen ze zei: 'Het is voor iedereen beter als we overeenkomen.' Ook Filips jongste is bijgedraaid op die vakantie. Sindsdien maken we leuke uitstapjes en het lukt nu ook om een normaal gesprek te voeren met Nathalie.”