.
Average Rob - Rob Van Impe
dinsdag 26 juli 2022

Average Rob: “Dat is niet te onderschatten”

Hij heeft veel bewondering voor hem

We hebben allemaal wel onze deugden waar we oprecht gelukkig van worden. Voor de ene is dat lekker eten, voor de ander is dat weer een goed concert. Average Rob haalt dan weer veel voldoening uit muziek.

“Dat is voor mij zowat het belangrijkste dat er bestaat. Het kan je op alle mogelijke manieren beïnvloeden. Je kunt er blij en droevig van worden, het kan je motiveren, je laten beseffen dat je niet goed bezig bent, je meenemen naar een andere wereld”, legt Rob uit in Humo.

Op muzikaal vlak heeft Average Rob één artiest die hij echt waanzinnig goed vindt. “En dat is Kanye West. Mensen associëren hem vaak met zijn controverses en zijn dwaze strapatsen, en vergeten dan voor het gemak dat hij een creatief genie is. De invloed die hij heeft gehad op fashion en muziek is echt niet te onderschatten.”

Maar ook andere vormen van kunst, zoals beeldende kunst kunnen Rob bekoren. Al is het vooral op vakantie dat hij er tijd voor maakt.

“Op citytrip bezoeken mijn vriendin en ik weleens een museum. Zo is het museum van Dali me wel bijgebleven. Maar ook Musketon vind ik geweldig. Hij is een grafisch ontwerper waar je tot 64.000% op kunt inzoomen: dan vind je allerlei easter eggs.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Average Rob

Meer Over:

Average Rob