.
Average Rob - Rob Van Impe
zondag 27 februari 2022

Average Rob: “Dat was de beste beslissing van mijn leven”

Alles kwam tot stilstand

Rob Van Impe, alias Average Rob had de tijd van zijn leven tijdens corona. De man die voordien non-stop optrad met ‘Omdat Het Kan Soundsystem’ en filmpjes maakte voor StuBru en Humo, zat net zoals vele Vlamingen plots zonder job.

“Ik werkte mij kapot en stelde mijn carrière altijd op de eerste plaats: altijd beter en hoger. Maar daarin was ik mijzelf een beetje aan het voorbijlopen. Mijn geluksniveau zat op een dieptepunt. Tot alles opeens tot stilstand kwam. Het was eerst een harde klap om thuis te moeten zitten en niets te doen. Maar het verplichtte mij ook ertoe om na te denken over waar ik met mijn leven naartoe wilde. En daar besefte ik dat ik vooral gelukkig werd van dingen zelf te maken”, doet Average Rob zijn verhaal in Humo.

Zo gezegd, zo gedaan en Rob ging aan de slag. “Ik ben dan maar begonnen met YouTube en TikTok en dat was de beste beslissing van mijn leven. Het is altijd leuk, ik ben veel closer met mijn kleine broer en het gaat goed met mijn vriendin. Ik ben eigenlijk gewoon gelukkig.”

Download onze app voor Android of iOS