.
Average Rob - Rob Van Impe
maandag 18 juli 2022

Average Rob: “De zin was snel over”

Zijn droom werd doorprikt

We hebben maar wat geluk dat we in België wonen. Want geef toe, onze typische Belgische gerechten zijn toch om vingers en duimen bij af te likken. Wij Belgen worden als echte Bourgondiërs gezien en echt ontkennen kunnen we dat niet.

Wie ook verzot is op onze Belgische keuken is Average Rob. Hij moet toegeven dat hij zich op een bepaald moment in zijn leven stevig had laten gaan met eten.

“Ik keek in de spiegel en dacht echt bij mezelf: ‘Amai jij hebt je echt laten gaan.’ Ik heb toen een personal trainer ingehuurd en ben zo twaalf kilo vermagerd in amper 12 maanden. Dat die kilo’s er bijna allemaal terug bij zijn, daar gaan we over zwijgen”, lacht Rob in Humo.

Naast lekker eten, zijn er nog andere zaken die als de hemel op aarde zijn voor de YouTube-ster. Zoals een plek waar hij helemaal tot rust kan komen.

“Ik woon in Hoeilaart, een groen dorp bij het Zoniënwoud. Daar kom ik echt perfect tot rust. Nog niet zo lang geleden wilde ik per se in een appartement in Brussel wonen. Toen ik mijn lief daarvan had overtuigd, zijn we eens op bezoek gegaan bij een vriendin van haar die in het centrum woont. De zin om daar te gaan wonen, was snel over.”

Bio van Average Rob

Meer Over:

Average Rob