.
Average Rob en Arno The Kid
maandag 1 augustus 2022

Average Rob gaat diep: “Dat zit gewoon in mij”

Daarom noemt hij zichzelf Average Rob

Wie kent hem niet Robert Van Impe, alias Average Rob. Hij maakt de zotste filmpjes en muziek en staat regelmatig op het podium met Omdat Het Kan Sound System. De man amuseert zich te pletter, maar hij kan ook niet ontkennen dat hij hier en daar wel eens een hekel heeft aan iets.

“De Belgische politiek is zoiets? Die draait meer om populariteit dan om zaken verwezenlijken, heb ik de indruk. Ik heb soms echt het gevoel dat ik naar en televisieserie aan het kijken ben, met alle celebrity’s in de hoofdrollen”, zucht Rob in Humo.

Maar Rob heeft aan nog één bepaald iets een grote hekel. “Mensen die niet ‘humble’ zijn en die uit de hoogte doen. Ik heb graag dat mensen menselijk blijven. Daarom heb ik mezelf ook Average Rob genoemd. Ik ben een heel gemiddelde mens van 1m69 en wil me vooral niet beter voelen dan de rest.”

Gelukkig zijn er ook dingen waar Rob wel van houdt en wat voor hem het hoogste lichamelijke genot is.

“Dan wordt het eigenlijk snel seksueel. Al komt zwaar afzien ook in de buurt. Ik heb onlangs nog een minitriatlon gedaan en ik ben echt heel diep gegaan. Maar dat zit in me. Zelfs als ik gewoon wat ga fietsen, moet en zal ik er een tijdrit van maken.”

Bio van Average Rob

Meer Over:

Average Rob