.
Average Rob en Arno The Kid
vrijdag 22 juli 2022

Average Rob heeft er een moeilijke periode opzitten: “Ik kon niks meer”

Hij had het lastig

Iedereen koestert wel bepaalde dromen over waar hij of zij graag zou willen wonen. Ook Average Rob had zo’n droom. Hij wilde maar wat graag in het Brusselse wonen. Maar hij stapte ook weer snel van dat idee af.

“We gingen op bezoek bij een vriendin van mijn vriendin, die in het Brusselse woont. Veertig minuten hebben we naar parkeerplaats moeten zoeken. Ik dacht toen: ‘No Way dat ik hier ooit kom wonen’ Zeker omdat ik de auto vaak nodig heb om naar optredens te rijden”, legt Average Rob uit in Humo.

Net zoals vele artiesten was ook voor Rob de coronacrisis een pittige tijd. Hij had het serieus lastig de eerste maanden en zag zijn wereld een beetje instorten.

“Ik kon niet meer optreden, ik kon geen video’s meer maken voor Humo, ik kon eigenlijk helemaal niks meer. Al die prikkels die ineens wegvielen, ik voelde me als een junk die aan het afkicken was.”

Maar hij moet ook toegeven dat die coronaperiode ook een zegen waren. “Juist doordat ik verplicht was om een stap achteruit te zetten, om alles eens van een afstandje te bekijken, heb ik beseft oe gelukkig ik mezelf mag prijzen dat ik doe wat ik graag doe.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Average Rob

Meer Over:

Average Rob