.
Sarah De Backer, Ellen Volders & Jeremy Vandoorne
vrijdag 12 februari 2021

AVS start zaterdag met gloednieuw studioprogramma ‘AVS Weekend’

En deze drie mensen presenteren.

De Oost-Vlaamse kijkers houden van hun regionale zender AVS, dat bleek recent nog maar eens tijdens de bekendmaking van de gunstige waarderingscijfers. En de appreciatie van AVS voor zijn kijkers is ook wederzijds want de zender kondigt vandaag aan dat het een gloednieuw programma lanceert: ‘AVS Weekend’. Een programma dat aansluit bij de verwachtingen van de kijkers: boeiende en ontspannende televisie met een sterke regionale inslag.

Presentatoren Sarah De Backer, Ellen Volders & Jeremy Vandoorne ontvangen wekelijks bekende en minder bekende gasten in de studio in Gent, voor een gezellige babbel. Daartussen worden verassende reportages geweven én duiken we in de wereld van cultuur, toerisme, entertainment, beauty & lifestyle.

“De kijker bestempelt ons als zeer betrouwbaar. Ik ben er zeker van dat dit het gevolg is van ons coherent beleid én het blijvend investeren in regionale programma’s. Onze kijkers willen duidelijk niet alleen nieuws uit hun regio maar ook info over cultuur, entertainment, toerisme, enz. Hier gaan we volledig op inspelen met het nieuwe weekendprogramma.” zegt Ilse De Coninck, algemeen directeur AVS

Tijdens de eerste uitzending is Davy Gilles te gast. Hij komt vertellen over zijn nieuw soloproject én geeft, als ervaringsdeskundige, zijn tips voor Valentijn. Verder stelt host Sarah ook haar co-presentatoren Jeremy en Ellen voor. Zo kunnen de kijkers meteen kennismaken met alle gezichten van AVS Weekend.

AVS Weekend, elke zaterdag in de lus vanaf 9u30 op AVS

Bio van Sarah De Backer, Ellen Volders en Jeremy Vandoorne