.
Axel Daeseleire
vrijdag 12 november 2021

Axel Daeseleire tweede keer door corona getroffen

Dikke pech voor Axel Daeseleire.

Je ziet hem momenteel samen met Jacques Vermeire op VTM in het programma ‘Eenmaal, Andermaal’ en tot voor kort was ook ‘Axel gaat binnen’ op VTM te zien. Het gaat goed met Axel Daeseleire, maar dat was een tijdje geleden niet het geval.

De acteur en presentator had vorig jaar namelijk af te rekenen met corona en lag zelfs een tijdje in coma. “Ja, ik was een van de eerste zware gevallen in ons land. Ja, ik heb dagen in coma gelegen. Ja, ik heb hallucinaties gehad. Ja, ik ben er redelijk goed uitgekomen. Ja, het herstelproces was zwaar”, reageert hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws.


Tot overmaat van ramp bleef het niet bij één keer, Axel Daeseleire is één van de mensen die nog een tweede keer corona kreeg. “Ik heb een tweede keer corona gehad, al merkte ik er eerst nauwelijks iets van. Je bent de eerste tegen wie ik dat zeg. Ik had toen alleen
een beetje keelpijn, want mijn lichaam herkende het virus en vocht ertegen. Daarna dacht ik dat ik genezen was, tot die enorme vermoeidheid weer opspeelde.”

En gelukkig bleef het daar bij. Axel vertelde aan Het Laatste Nieuws dat hij bij de tweede besmetting niet ziek geweest is, gelukkig maar.

Bio van Axel Daeseleire

Meer Over:

Axel Daeseleire

Bio van Jacques Vermeire