.
News Image

Baard verraadde Chris Van Tongelen

Fans zagen terugkeer naar Familie aankomen.


Via goed ingelichte bronnen vernam deze site dat Chris Van Tongelen zou terugkeren in de dagelijkse serie Familie op VTM. Niet veel later werd het ook officieel meegedeeld. Het weekblad Primo had een exclusieve babbel met de acteur en zanger van De Romeo's.

Eigenlijk had Chris bij zijn verdwijning uit de populaire soap al aangegeven dat hij niet dood wou gaan. Ze moesten hem gewoon wat tijd gunnen om andere dingen te doen. Zo trok hij naar de Verenigde Staten om zijn stiefzoon Ian Thomas te begeleiden. Van die twee jaar dat Chris investeerde in Ian's Amerikaanse carrière heeft hij helemaal geen spijt. Nu is Ian Thomas dus wat ouder en wijzer om zelf zijn toekomst uit te stippelen, besluit zijn stiefvader.



Enkele maanden geleden kreeg Chris Van Tongelen effectief de vraag om terug te keren naar Familie en hij heeft toegezegd. De afgelopen weken begonnen de fans van De Romeo's toch meer en meer te vermoeden dat een terugkeer er zat aan te komen. Toen hij als Bart verdween had hij een baard en om weer mee te spelen moest hij zijn baard ook wat laten groeien. Dat werd uiteraard opgemerkt door bepaalde fans en zo begonnen de geruchten van een terugkeer toen al.


Bio van Chris Van Tongelen, De Romeo's en Ian Thomas