.
Boer zkt Vrouw - oproepaflevering 2021
zaterdag 30 april 2022

Bapke uit Boer Zkt Vrouw hekelt ‘domme’ keuze van William

Ze begrijpt er niks van

Het ‘Boer Zkt Vrouw’ avontuur is nog aan de volle gang en de boeren lijken één voor één hun definitieve keuze al te hebben gemaakt. Alleen boer William lijkt nog wat te twijfelen. Hij stuurde Valerie en Bapke naar huis en blijft daardoor achter met Amber en Titjana. Een vreemde keuze, volgens sommige.

Bapke heeft geen spijt van haar deelname en heeft enorm genoten van de tijd die ze op de ranch mocht doorbrengen. “Het klikte gelukkig ook heel goed tussen mij en de andere meisjes. Dus ik wist al op voorhand dat mocht het niet klikken tussen mij en William, ik er toch enkele goede vriendinnen aan over zou houden”, vertelt ze in Tv Familie.

Bapke had wel wat gevoelens voor William en het waren vooral die, die haar op de ranch hielden. Toen William voor Titjana koos, waren Valerie en Bapke stomverbaasd. “Wij kunnen niet in William z’n hoofdkijken. Misschien voelde hij zich wel emotioneel aangetrokken tot haar. Voor ons leek het een ‘domme beslissing, maar voor hem was dat misschien niet zo.”