.
Barbara Sarafian
woensdag 2 oktober 2024

Barbara Sarafian: “Dan wisten ze dat ze me gerust moesten laten”

Ze trok zich terug

In ‘Kotmadam Sarafian’ ontpopt Barbara Sarafian zich als de perfecte kotmadam, maar vooral ook als steun en toeverlaat voor de inwonende kotstudenten.

Hoewel Barbara graag alleen is, vond ze het toch een leuk idee om zeven studenten in huis te halen, waardoor ze nooit rust heeft.

“Je ziet het, ik ben níet zot geworden. En als ik het toch werd, zei ik het: 'Het is door jullie!' Ik mocht alles tegen hen zeggen, en zij tegen mij. Dat was de afspraak: zit je met iets, zeg het dan gewoon. Want ik lees en ik zie het toch. Kom gewoon naar mij”, zegt ze in Primo.

Eenvoudig was het natuurlijk niet. Constant omringd worden door een bende studenten, het is maar wat je leuk en gezellig vindt.

“Op sommige momenten trok ik me terug en dan wisten ze dat ze me met rust moesten laten. Of dan brachten ze mijn eten naar mijn kamer. Maar soms werd er ook al na enkele minuten op mijn deur geklopt omdat iemand een probleem had. En dan was ik er voor die persoon. Als er iets scheelde, konden ze áltijd bij me terecht.”

Bio van Barbara Sarafian

Meer Over:

Barbara Sarafian