.
Barbara Sarafian
dinsdag 15 juni 2021

Barbara Sarafian: “ik heb geen zin meer om daar energie in te steken”

Barbara Sarafian heeft geen zin meer in daten...

Barbara Sarafian beleefde de coronacrisis als vrijgezel, maar daar had de actrice weinig last van. “Ik ben een verstokte kluizenaar. Dat heb ik ontdekt in die coronaperiode, en voor mij is het goed zo. Ik kan zeer goed alleen zijn met mijn eigen gedachten”, klinkt het bij Sarafian in Dag Allemaal.

“Och, ik heb eigenlijk geen zin meer om daar nog veel energie in te steken”, onthult Barbara Sarafian als het gaat over daten. “Je gaat door verschillende fases in je leven. Als je twintig bent en je vriendin heeft een lief, denk je: ‘Oei, ik heb nog geen lief, ik wil er ook een.’ Maar die sociale druk is nu weg. Ik heb veel vriendinnen die single zijn, zonder dat we daarom op de mannen zitten te kappen”, benadrukt Barbara Sarafian in Dag Allemaal.

“Stel dat ik een vriend had gehad tijdens corona, ik zou gewoon hetzelfde gedaan hebben als nu: veel met mijn neus in de boeken zitten, filmpjes op YouTube bekijken, schrijven of gaan werken. Weet je, ik voel vooral rust. En da’s het voornaamst. Er is geen onrust bij mij. Dit is een goede fase in mijn leven”, vertelt Barbara Sarafian in Dag Allemaal.

Bio van Barbara Sarafian

Meer Over:

Barbara Sarafian