.
Bram Van Geert
dinsdag 26 september 2023

Barman Bram uit ‘First Dates’: “Ik ben naar beneden gezakt”

Het voelde als falen

Het ging een tijdje niet zo goed met Bram Van Geert, de barman uit ‘First Dates’. Hij en zijn vrouw Lien hadden hun tweeling verloren en net op dat moment zou Bram zijn eigen cocktailbar openen. Dat allemaal in combinatie met de opnames van het derde seizoen van ‘First Dates’ zorgde ervoor dat Bram er helemaal onderdoor ging.

“Het was een samenloop van omstandigheden. Ik was heel hard bezig met persoonlijke groei, jezelf optimaliseren, goed in je vel zitten… en toen gebeurde dat. Ik raakte het efkes kwijt. Ik sportte ook niet meer, mediteerde niet meer. En zo ben ik naar beneden gezakt. Het voelde alsof ik had gefaald”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Het verlies van je kindje(s) verwerken, het is iets wat je geen enkele ouder toewenst. Maar toch hebben Bram en Lien het elk op hun eigen manier moeten verwerken.

“We hebben elk op onze eigen manier gerouwd, maar we zijn altijd met elkaar blijven babbelen, dat heeft ons allicht sterker gemaakt als koppel. Je kan een beroep doen op verenigingen en zo, maar dat hebben we niet gedaan. We hebben er veel over gepraat met elkaar, met vrienden en familie, dat was onze redding.”

Bio van Bram Van Geert