.
Bram Van Geert
zaterdag 23 september 2023

Barman Bram uit ‘First Dates’: “Ik weet niet of ik het nog wil doen”

Hij ging door een moeilijke periode

In ‘First Dates’ is Bram de barman van dienst tijdens de eerste dates van enkele onbekenden. De opnames van het vierde seizoen waren behoorlijk pittig omdat Bram zelf pas papa was geworden. Maar het was niet zo heftig als seizoen 3.

“Dat was echt moeilijk. Toen heb ik wel efkes gedacht: ‘Ik weet niet of ik nog ga meedoen. Het was een maand of twee, drie nadat we onze tweeling August en Camille verloren hadden. Ik had dat eigenlijk nog niet verwerkt. Als je zoiets überhaupt ooit kan verwerken”, zegt Bram in Dag Allemaal.

Maar Bram heeft doorgezet en heeft de knop omgedraaid en is toch volop voor de opnames gegaan. Wie hem op televisie zag, zag zijn mooie glimlach. Maar daarachter schuilde heel wat verdriet.

De barman sprak zelfs een filmpje in waarin hij openlijk vertelt hoe hij er bijna onderdoor was gegaan en dat hij in zijn slechte gewoontes, zoals teveel drinken, aan het hervallen was.

“Het was niet drinken-drinken, hé. Ik kroop niet elke avond ladderzat in mijn bad, of vloog ’s ochtends al meteen aan de wodka. Maar we waren net onze tweeling verloren, ik opende mijn bar, er waren personeelsproblemen en het was nog eens midden in corona… Dan pak je al eens een pintje of drankje teveel, dat verzacht alles een beetje.”

Bio van Bram Van Geert