.
Bart Appeltans
zondag 24 september 2023

Bart Appeltans: “Daar heb je geen vat op”

Het was een emotioneel spel

Het eerste seizoen van ‘De Verraders’ was een groot succes en dat zal het tweede ongetwijfeld ook worden. In de eerste aflevering zagen we hoe Walter De Donder, Klaasje Meijer en Bart Appeltans tot verraders werden benoemd en nu is het afwachten hoe ze hun collega BV’s om de tuin kunnen leiden.

“Ik vond het spannend om opgesloten te worden met negentien andere BV’s. Ik voelde me een beetje weg van de wereld en ik heb het kind in mezelf herontdekt. Dat psychologische spel is ook spek naar m’n bek. Je moet voortdurend aftasten, nadenken en tactieken bedenken. En laat mij nu net iemand zijn die mensen goed kan lezen”, glimlacht Bart in Tv Familie.

Dat Bart mensen goed kan lezen is niet zo verwonderlijk. Hij heeft dat wel nodig in zijn job als architect. En dat kwam hem nu mooi van pas tijdens het programma.

“Maar op de emoties van de andere deelnemers in ‘De Verraders’ heb je natuurlijk geen vat. En sommigen waren bij momenten oncontroleerbaar emotioneel. Ja, dat spel kruipt enorm in de kleren.”

Bio van Bart Appeltans