.
Bart Appeltans
maandag 26 februari 2024

Bart Appeltans: “Daar valt of staat ieder project mee”

Hij verwacht dat ook

Als interieurarchitect en winnaar van ‘De Verraders’ is Bart Appeltans op dit moment een van de populairste Limburgers van ons land. De 42-jarige Appeltans voelt zich ook echt zijn leeftijd en soms zelfs een beetje ouder.

“De laatste jaren merk ik dat ik bewuster bezig moet zijn met mijn gezondheid. Als je het op mijn leeftijd laat hangen, begin je dat te voelen. Als ik twee keer per week naar de gym kan en een aantal keren in een stevig tempo met de hond kan wandelen, zit het goed. Maar in tijden dat het druk is, kan dat er soms weleens bij inschieten. Dan vind ik dat ik toch wat meer discipline aan de dag mag leggen. Maar op zich, mentaal, voel ik me nog altijd dezelfde persoon als toen ik 20 was. Het is raar dat je veroudert en in je hoofd toch dezelfde blijft. Ik heb ook geen issue met leeftijd. Het is zoals het is. En de veertiger jaren, dat zijn nog goede jaren, denk ik. Hoop ik. Dat valt nog te bezien”, lacht hij in De Morgen.

Bart vindt van zichzelf dat hij heel perfectionistisch is en dat hij de hat altijd hoog legt voor zichzelf.

“En dat ik toch een bepaald kwaliteits-niveau verwacht, ook van iedereen die met mij samenwerkt. Ik zal niet snel kwaad worden, maar ik wil dat de dingen in orde zijn. Ik verwacht ook duidelijke communicatie, want daar staat of valt ieder project mee dat ik doe. Zo heb ik een broertje dood aan mensen die vier weken niet op een mail antwoorden, terwijl je al beleefd gevraagd hebt om even te reageren.”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans