.
Bart Appeltans
zaterdag 19 oktober 2024

Bart Appeltans: “Dan ben ik veel meer in mezelf gekeerd” 

Ook hij struggelt wel eens 

Toen Bart Appeltans ooit voor het eerst verscheen in ‘Blind Gekocht’ had hij nooit gedacht dat hij zoveel jaren later een populair tv-gezicht zou worden. Maar hij had dan ook nooit de droom om vaak op tv te komen.

“Ik ben blij dat ik tot nu toe gespaard ben gebleven van online bagger en negativiteit. Ik krijg voorlopig enkel leuke berichten en dat is heel tof om te ervaren. Ik weet niet aan wat het ligt. Het is misschien mijn Limburgse blije lach? Ik probeer gewoon mezelf te zijn. Ik vind het dan ook leuk als vrienden en familie zeggen dat ik op tv net dezelfde persoon ben als in het echte leven. Dat is het belangrijkste!”, klinkt het in Flair.

Eemaal je bekend bent, wordt je natuurlijk ook regelmatig herkend op straat. Dat is bij Bart niet anders. Al lijkt zijn vriend het meer op te vallen dan hem zelf.

“Als ik ergens rondloop, ben ik wat meer in mezelf gekeerd en kijk ik niet zo veel rond. Hij zegt dikwijls: “Ze hebben je weer allemaal gezien” of “Ze liepen bijna tegen een paal omdat ze naar je staarden”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans