.
Bart Appeltans
maandag 6 november 2023

Bart Appeltans: “Het is een beetje beroepsmisvorming”

Ze hebben al drie keer verbouwd

We kunnen niet om Bart Appeltans heen. Hij is te zien in ‘De Verraders’, maar ook in ‘Huis Gemaakt’. De VTM heeft met Bart een populair persoon binnengehaald en daar zullen ze zeker en vast heel tevreden mee zijn.

Maar behalve televisie is de grote passie van Bart nog altijd interieurs inrichten. Hij is nog steeds een interieurarchitect in hart en nieren.

Samen met zijn man Dennis heeft Bart al drie woningen verbouwd en je weet wat het cliché zegt: verbouwen is een serieuze relatietest.

“In die zestien jaar dat we samen zijn, hebben we eerst een appartement verbouwd, nadien onze huidige woning en nu zijn we een vakantiewoning in de Ardennen aan het renoveren. We zijn als stel in totaal dus al zeg maar zeven jaar aan het verbouwen geweest. Veel van onze vrije tijd gaat naar zo'n project, maar we steken allebei graag de handen uit de mouwen. Bij mij is dat ook een beetje beroepsmisvorming. Ik maak voortdurend nieuwe interieurs voor mensen, dus je ziet ook de nieuwste trends. Op een bepaald moment wil je dat ook voor jezelf doen, en mijn partner gaat daar volledig in mee”, zegt Bart in Story.

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans