.
Bart Appeltans
maandag 4 maart 2024

Bart Appeltans: “Het is soms vrij hard en stressvol”

Hij kan er steeds beter mee om

Je job moet je met liefde uitoefenen en met veel passie of je houdt het gewoonweg niet vol. Dat doet ook Bart Appeltans. Hij is interieurarchitect in hart en nieren.

“Mijn enthousiasme om dingen te creëren, om anderen te plezieren en gelukkig te zien, dat drijft mij. Om iemand een glimlach of een leuke avond op tv te bezorgen. Dat geeft me energie. Als ik een idee geweldig vind, ben ik wel een motor die de boel op gang trekt. Ik vind het dan natuurlijk ook leuk als mensen appreciëren wat ik doe. En gelukkig krijg ik vooral positieve feedback”, zegt hij in De Morgen.

Bart staat met plezier in het leven en hij kent ook veel leuke momenten in zijn leven. Dat is allemaal mede dankzij zijn vrienden, partner en familie.

“Ook bij de mensen met wie ik samenwerk heb ik een goed gevoel. In die zin is het leven een cadeau, maar het is bij momenten ook vrij hard en stressvol. Hoe ouder ik word, hoe beter ik weet welke situaties ik niet meer moet opzoeken, situaties die niet goed zijn voor mij, waar ik niet mee om kan.”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans