.
Bart Appeltans
dinsdag 17 oktober 2023

Bart Appeltans: “Het kind in mij kwam naar boven”

Hij had er meteen veel zin in

We kunnen niet om Bart Appeltans heen. Maar dat lijken maar weinig mensen erg te vinden. Momenteel is hij één van de verraders in ‘De Verraders’ en door zijn vriendelijke en brave imago lijkt niemand hem te verdenken.

Niemand in het spel heeft in de gaten dat hij één van de verraders is. Dat hij zo lang onder de radar blijft, dat heeft hij vooral aan zichzelf te danken. Bart kan namelijk heel goed zijn emoties onder controle houden.

“In mijn omgeving vinden ze het allemaal heel cool. De eerste aflevering heb ik met vrienden bekeken, op het moment dat ik aangeduid werd als verrader, was het kot te klein. Mijn vriend Dennis had ik het al verteld, natuurlijk. Hij zei onmiddellijk: 'Ja, ik geloof dat jij dat kan.”, klinkt het in Dag Allemaal.

Bart heeft niet lang moeten twijfelen of hij zou deelnemen aan dit spel. Hij zag het meteen helemaal zitten.

“Mijn eerste reactie was heel enthousiast en het kind in mij kwam naar boven. Zo'n spel in een mysterieus kasteel, wauw! Met twintig mensen afgesloten van de wereld zitten, zonder gsm of niets... Je kan alleen maar 24/7 bezig zijn met het spel. Dat intrigeerde mij. Dus ben ik ervoor gegaan.”

Bio van Bart Appeltans