.
Bart Appeltans
maandag 20 november 2023

Bart Appeltans: “Je moet genoeg blijven praten”

Ze houden van verbouwen

Bart Appeltans en zijn man Dennis zijn al zestien jaar samen. Dat is al heel wat jaren. Het is dan ook niet altijd evident dat het vuur in hun relatie blijft aanwakkeren. Maar daar hebben ze nog niet echt last van.

“Door elkaar graag te zien en genoeg te blijven praten. Zeker in drukke periodes, om te vermijden dat je mekaar uit het oog verliest. Maar tegelijkertijd geven we elkaar ook de ruimte om nieuwe kansen te grijpen en dromen waar te maken. Dennis, die project- en accountmanager is, steunt me in alles wat ik doe. De dagen dat ik minder thuis ben, houdt hij het huishouden draaiende. Vroeger lag mijn agenda vast, maar door mijn tv-werk is alles veel chaotischer en onregelmatiger. Dat vergt als koppel iets meer planning en geregel. Maar we leven zeker niet naast elkaar”, legt Bart uit in Story.

Het koppel heeft geen kinderen waardoor ze ook iets meer vrijheid hebben in wat ze kunnen doen en wat niet. Bart beseft heel goed dat kinderen niet zou lukken met de agenda die hij nu heeft.

“We zijn al blij als de hond voldoende aandacht van ons krijgt en dagelijks haar wandeling kan maken (lacht). Dennis en ik hebben in het verleden wel gesproken over kinderen, maar vandaag voelen we die behoefte niet meer. Ons leven is fijn zo. Bovendien hebben we neefjes en nichtjes die we regelmatig kunnen verwennen.”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans