.
Bart Appeltans
zondag 12 november 2023

Bart Appeltans: “Onze rolverdeling loopt daarin heel goed”

Ze zijn een goed team

Bart Appeltans en zijn man Dennis houden van verbouwen. In al die tijd dat ze samen zijn hebben ze al drie keer een huis verbouwd en die relatietest hebben ze keer op keer met glans weten doorstaan.

Dat komt onder meer door de rolverdeling die de twee hebben tijdens die grote verbouwingen. Bart staat in voor het creatieve, organisatorische en administratieve werk en Dennis focust zich vooral op de uitvoering.

“Ik help hem wel waar nodig, maar de moeilijkere dingen zoals vloeren leggen of elektriciteit aansluiten doet hij vooral zelf. Hij is technisch heel sterk. En die rolverdeling loopt heel goed. Af en toe zijn er wel eens meningsverschillen, maar een relatietest is het nog nooit geweest. Mochten we jonger zijn geweest, dan hadden we ons zeker ingeschreven voor Huis Gemaakt”, lacht Bart in Story.

‘Huis Gemaakt’ is de ultieme relatietest voor koppels want de emoties laaien soms hoog op. Maar voor Bart is het simpel: als je aan zo’n project begint, moet je je partner goed kennen.

“Bij de selectie van de koppels hebben we daar ook naar gekeken, want je gaat zware maanden tegemoet. Zowel fysiek als mentaal word je op de proef gesteld. De vermoeidheid slaat toe, je moet overeenkomen in alle keuzes... Je moet een sterk koppel zijn om zonder al te veel ruzie door dat programma te raken. Anders begin je er beter niet aan.”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans