.
Bart Cannaerts
vrijdag 6 januari 2023

Bart Cannaerts: “Maar wie zou nu op mij stemmen”

Hij werd verkozen tot 4de populairste man in Humo

Na een succesvol eerste seizoen van ‘De dag van vandaag’ is het nu tijd voor het tweede seizoen. Presentator van dienst is ook nu weer Bart Cannaerts. Bart is zo populair dat hij een vierde plaats behaalde in Humo’s Pop Poll ‘Man Van Het Jaar’.

Daarmee doet hij het beter dan grote namen als Stromae, Wout van Aert en Bart de Wever. Hij kreeg het nieuws te horen van Tom Lenaerts, zijn baas bij productiehuis Panenka.

“Hij was zo goed om het in onze bedrijfs-WhatsApp te posten. Zeer smakelijk mee moeten lachen, vooral omdat het werkelijk nergens op slaat. Alleen Volodimir Zelenski, Remco Evenepoel en Conner Rousseau stonden boven mij! Hoe dan”, lacht hij in Humo.

2022 was wel het jaar waarin we niet om Bart Cannaerts heen konden. Hij nam deel als cycloop in ‘The Masked Singer’, presenteerde ‘De Dag Van Vandaag’, werd bijna de allerslimste mens ter wereld en hij trok nog eens Vlaanderen rond met zijn zaalshow ‘We Moeten Nog Eens Afspreken’.

“Ik vind het nog altijd onwerkelijk dat ik vierde ben geworden in Humo’s Pop Poll. Wie zegt op het moment dat ze moeten stemmen: ‘Awel ja, dan Bart Cannaerts! Die andere mensen hebben de wereld veranderd, ik heb gewoon een lieke gezongen. Ik denk dat Zelenski gewoon honderdduizend stemmen heeft gehaald en al de rest twee of drie.”